Neiti Kevät on taas täällä, ilmassa tuoksuu tuoreelle ja lumi sulaa kohisten. Ihanaa. Vähemmän ihanaa on se, että olen kipeä. Viime viikolla jo oli huono olo, mutta oli tulossa töitä viikonlopuksi ja muuttokin, joten ei ollut aikaa sairastamiseen. Ei olisi nytkään, mutta inhottavan tukkoinen olo silti on. Nuhaa ja kurkkukipua ja päässä huminaa. Ei vielä kuumetta, jooko? Ei vielä olisi aikaa, joskus parin kuukauden kuluttua ehkä... Osa kevätflunssastani on varmasti omassa päässä syntynyttä ongelmaa eli vaivaa, mutta on tässä fyysistä, lääketieteellistä tautiakin.

Tällä viikolla olen siis oppinut muun muassa, mitä eroa on taudilla ja vaivalla sekä sen, että Norbert Eliaksen The Civilizing Process kannattaisi lukea. Asiat eivät kyllä liity toisiinsa muuten kuin erään kurssin kautta.

Muutto sujui hyvin, kiiitos avuliaiden ystävien. Uusi koti tuntuu viihtyisältä ja uutta energiaa antavalta, kunhan opin missä mikin tavara sijaitsee ja kunhan paikka alkaa tuoksua ja tuntua enemmän omalta. Vähitellen sekin varmaan tapahtuu.

Hulluna töitä, joita pitäisi tehdä, mutta lähinnä mieleni tekee katsoa Yle Areenalta Koiramäkeä. Uudessa kodissa ei vielä toimi netti, ja ongelmia on ollut myös työhuoneella. Toivottavasti ne selviävät. On kurjaa taistella sellaisen asian kanssa, jota ei ymmärrä.