Olen menossa tenttiin. Tavoitteena saada suoritetuksi perusopintojen viimeinen kirjapaketti, joka ei sisällöltään ole kovin vaikea, mutta tällä lukemisella tuntuu tyhmältä mennä sinne. Olen valmistautunut äärettömän huonosti, mutta menen yrittämään tenttiä läpi, sillä muut ovat sanoneet kysymysten tässä tentissä olevan yleisiä ja melko helppoja. Yritän ainakin.

Kauaa en tentin ääressä kuitenkaan aio hikoilla, sillä sen jälkeen pääsen lomalle. Jostain marraskuusta asti olen suunnitellut, että kunhan gradu on valmis, saan lähteä viikonloppua pidemmälle matkalle siskoni luokse Helsinkiin. En ota mukaan yhtään opiskeluasiaa. Aion vain olla siskoni kanssa ja tehdä ihania, mieltä keventäviä asioita. Näitä tarvitsee, jotta jaksaa opiskella.

Loma sisältää paljon erilaisia illuusioita, mm. teatteria, elokuvaa, museoita, joten enköhän kirjoittele tännekin välillä jotain. Takaisin Jyväskylään palaan torstaina.

Lisäys hetken kuluttua: miten samaan postaukseen voikin kirjoittaa tekevänsä perusopintojen viimeistä tenttiä ja mainita valmiin gradun? Ne ovat siis eri tutkintoihin. :)