Heräilin yöllä monta kertaa. Eräs näistä herätyksistä tuli ahdistavasta tunteesta, kun luulin olevani taas menossa sijaiseksi. Mielenkiintoista olisi ollut saada nauhalle se monologi, jossa rauhoittelin itseäni luettelemalla, mikä päivä tänään on, mitä olen tekemässä ja mitä tapahtuu seuraavana päivinä - ei siis opettamista.

Tänään on Ainon päivä, joka on perinteisesti ollut Nefassa Talven ja Kevään taistelun juhlapäivä. Eli siis fuksit esittävät Ainon päivänä näytelmän siitä aiheesta. En tiedä mitä siitä tällä kertaa tulee, sillä ainakin vielä sataa vettä aivan kaatamalla, ja tarkoitus (ja ainoa vaihtoehto) on olla ulkona. Forecan mukaan sää selkiytyy iltapäiväksi, mutta Foreca on ennenkin ollut väärässä. Ei auta kuin toivoa parasta.

Tulin juuri vanhempieni luota omaan kotiini. Pitäisi pakata laukku, sillä olen lähdössä iltapäivällä taas Turkuun. Huomenna on publiikki! Tulen sunnuntaina takaisin Keski-Suomeen.

Hyvä kaverini lähti kesäksi Espanjaan toissapäivänä. Hän on avannut blogin, jonka välityksellä kertoilee kuulumisiaan. Jipii!