Olettehan huomanneet Sari Östmanin kirjoituskutsun internet-elämänjulkaisemisesta? Sari on Turun yliopiston Kulttuurituotannon ja maisemantutkimuksen laitoksella (Porissa) väitöskirjaansa tekevä tutkijakokelas. Hän kirjoittaa työnsä etenemisestä blogia Tutkijankammion portailla, josta myös löytyy lisätietoa kirjoituskutsusta.

Kirjoittamaan pyydetään siis sekä niitä, jotka julkaisevat jollain tapaa elämäänsä internetissä sekä niitä, jotka eivät itse julkaise. Kaikki lukijani siis sopivat vastaajiksi. :) Tarttumalla toimeen autatte Saria keräämään aineistoa ja tuette siis tutkimustyötä. Vastausaikaa on tämän kuun loppuun.

Itsekään en ole vielä toimeksi saanut, mutta ajatus on pyörinyt mielessä, joten enköhän joitain ajatuksia elämänjulkaisemisen merkityksistä saa paperillekin - liikunhan sekä blogimaailmassa että facebookissa, jotka molemmat ovat väyliä oman elämän julkituomiseen. Toivottavasti mahdollisimman moni muukin vastaa kirjoituskutsuun!

***

Tänään olen tyytyväinen työhöni: olen juuri aloittamassa M-kirjainta ja sivumääräisestikin nimilistani on lyhentynyt nopeammin kuin muina päivinä. Ehkä olen vain ryhtynyt rohkeammin karsimaan oman näkökulmani kannalta tarpeetonta tekstiä pois, ja ehkä toisaalta unohdun nykyään harvemmin lukemaan muista asioita koskevia sotamuistoja, niin mielenkiintoisia kuin ne ovatkin.