Hahaa!

Olen kutsunut kavereitani tänä iltana luokseni viettämään Studio Julmahuvi -iltaa. Katsomme kaikki jaksot putkeen, ihanaa! Siihen komiikkaan en tunnu kyllästyvän ikinä. Niille, jotka tuntevat samoin, voin suositella ehkä internetin hauskinta testiä: Mikä Studio Julmahuvi hahmo olet?

Tänne tulevat kaverini eivät ole käyneet kotonani ennen. Asun sen verran syrjässä, ettei tänne ihan ensimmäiseksi tule lähdettyä iltaa istumaan. Kukaan kavereistani ei ole vielä nähnyt uutta tukkaanikaan. Hih!

Posket punoittaa keittiössä hääräämisestä. Olen tehnyt punajuuripiiraita ja perunarieskoja (ja munavoita). Jostain syystä en saa rieskoja onnistumaan. Tämä on toinen kerta kun teen perunamuussijauheesta rieskoja, ja myös toinen kerta, kun niistä tulee kuivia ja kovia teeleipiä niiden pehmeiden perunaisten rieskojen sijaan, joita lapsena sain kotona. Mutta ehkäpä tulevat syötyä. Lisäksi jääkaapissa on pieniä, somia laskiaispullia. Leivoin pullat aivan pikkuruisiksi, ja niistä tuli hirmu hyvän näköisiä täytettyinä. Kivempia syödäkin kuin sellaiset isot pullat.

Olen vähän hätäisen oloinen, niin kuin aina hetkeä ennen kuin vieraat tulevat. Kun ei vielä tiedä, mitä illasta tulee.

Terveisin, Hermanni-Hiiri

tt_hermanni.jpg