Ikinä enää en osta huonoja ja halpoja kenkiä, oli ne sitten kuinka kivan näköiset tahansa. Syksyllä sijoitin kaksiin saappaisiin (mustat ja punaiset), jotka sain suunnilleen samaan hintaan kuin mitä yhdet kalliimmat olisivat maksaneet. Nyt jo olen käyttänyt suutarikäynteihin niin tolkuttomat määrät rahaa, että kiehun harmista. Laadukkaammat kengät ostamalla olisin säästänyt taas rahaa... Harmaita hiuksia aiheuttavat erityisesti mustat saappaani. Mustat saappaat ovat minulle peruskengät; niitä voin käyttää sekä housujen että hameiden kanssa, sekä koulussa että iltajutuissa. Nämä saappaat ovat oikein sievät, mutta aivan kauheat. Olen jo kertaalleen uusinut korkolaput (se on sentään ihan normaalia, sille ei voi mitään laadukkaimmissakaan kengissä) ja liimauttanut kenkien kärjet. Nyt niistä ovat irtoamassa korot kokonaan, heiluvat hurjasti kävellessä. Lisäksi toisen saappaan pohjassa on reikä. En käsitä mistä se voi olla tullut, ihan vain noin sentin mittainen reikä keskellä jalkapohjaa.

Jestas että heitän vesilintua noilla saappailla heti, kun tulee kesä ja voin alkaa käyttää pikkukenkiä. Mutta kai ne korot on vielä käytävä korjauttamassa. Suunnaton harmi.

Mutta saappaat menevät pois mielestä heti, kun muistan taas ajatella eilistä keikkaa. Olimme jälleen katsomassa Von Hertzen Brotherseja Lutakossa, ja olikin ihan täydellinen lopetus muuten kurjalle naistenpäivälle. Kirjoitan keikasta lisää, kunhan saan valokuvat Hannelelta. :) Ja oli ansio sitten uuden hammastahnan tai Von Hertzenien veljesten, niin suussani olevat rakot ovat paranemaan päin! Paljon helpompi olla tänään, huomattava parannus! Iloista!