Sari kaikessa ystävällisyydessään ojensi minulle brijantin. Niiaan syvään kiitollisuudesta ja kunnioituksesta timantinarvoista blogikollegaa kohtaan, ihailen briljanttini kiiltoa ja laitan sen eteenpäin.

1738820.jpg

Säännöt:
1. Voittaja saa laittaa logon blogiinsa.
2. Linkitä siihen blogiin, josta sen sait.
3. Nimeä vähintään 7 muuta blogia sen saajiksi.
4. Laita noiden blogien linkit sivuillesi.
5. Jätä viesti blogeihin, jotka nimesit voittajiksi.

Briljanttien jakoa jouduin miettimään hetken, mutta päätin lopulta palkita ainakin kolme elämänpuuroni blogimantelia. Jos joku lukija ei vielä tiedä, että minulla on sisko Ee, joka kirjoittaa ihanaa blogia nimeltään Narratiiveja, niin nytpä tiedätte. Narratiiveja on ensimmäisiä asioita, joita tarkistan aamuisin. Toinen elämänilon lähde on folkloristina melkein kollegani ja samalta suunnalta kotoisin olevan Elinan ihana Lypsy-blogi. Kolmas elämän blogimantelini on Nannander, joka kirjoittaa tällä hetkellä Costa Ricasta. Arkipäivät ovat tyhjiä ja selvästi ankeampia, kun ystävä on kaukana, joten odotan jokaista Nannanderin päivitystä nälkäisenä ja koetan pärjätä ilman häntä.

Näiden mantelien lisäksi olen hiljattain löytänyt uuden hienon blogin, Sivukujan, jolle myös ojennan timantin. Samoin haluan muistaa timantilla kahta kirjoista ja kirjallisuudesta ja niiden kautta elämän eri puolista kirjoittavaa, joten Morre ja Koskikara, olkaa hyvät! Koskikara ainakin ehti jo saada timantin jos toisenkin, mutta ei kai niitä koskaan ole liikaa. :)

Bloggaamisen iloa!