Nyt hymyilyttää se postaus pari päivää sitten, jossa purin panikoitumistani professorini sanomisista ja sanomatta jättämisistä. Silloin laitoin myös aika kireätunnelmaisen sähköpostin hänelle, jossa tivasin mitä hän milläkin tarkoitti. Sain mitä ansaitsin: hän vastasi jotakuinkin ettei ala selittelemään sanojaan, kun ei hän niillä ole pahaa tarkoittanut. Sanoi, ettei minulla ole käsikirjoitukseni kanssa mitään hätää, että reagoin aivan ylimitoitetusti. Ja oli oikeassa: alkupaniikin mentyä minulla on ihan hyvä olo. Lomani ei mennyt pilalle. :)

Uusi tukka on loistava: sen laittaminen on vielä opettelussa, mutta olen uudesta päästä innoissani. Olin hautonut ideaa lyhyestä tukasta joululomasta asti, joten vaikka päätös toteuttaa se juuri nyt tulikin äkkiä, olin aika valmis siihen. Siksi vähän ärsyttikin, että hiukseni leikannut kampaajaopiskelija Napsin opetuskampaamossa kysyi ainakin kolme kertaa, että "Oletko nyt aivan varma? Siis oletsä aivan varma?"

Tänään on ollut varsinainen shoppailupäivä. Sekä minä että siskoni löydettiin alennusmyyntien loppujäämistä uudet talvikengät (kengät nro 22 kaapissani). Sen jälkeen menimme vielä Espooseen Lumenen tehtaanmyymälään, jossa kumpikaan ei ollut ennen käynyt. Aikataulutimme reissun niin, että pääsimme samalla lipulla takaisin, ettei tarvinnut maksaa kahta seutulippua. Näin meille jäi tehtaanmyymälään aikaa parikymmentä minuuttia. Se oli loistavaa, sillä enemmällä ajalla olisi varmaan pää hajonnut. Niin paljon tavaraa niin sairaan halvalla, että järki meinasi mennä. Kakkoslaadun tuotteet (joissa siis ei ole muuta vikaa kuin pakkauksissa vinot tekstit) olivat tarjouksessa ja muutenkin meikit ja kosmetiikka yllättävän halpaa. Ostin mm. luomivärin 1,50e, kynsilakan 2,20e, huulikiiltoja euron kappale, hiusvärin 3,60e, ripisvärin 3,30e. Siellä meinasi tulla hulluksi, mihin ikinä kääntyi niin näkyi jotain ostamisen arvoista. Onneksi aikataulu ei antanut myöten syvällisempää shoppailua... Mutta suosittelen paikka kenelle tahansa meikki-ihmiselle!

Tänä iltana menemme lomani toiseen teatteriesitykseen (kirjoitan niistä molemmista sitten kotoa). Huomenna takaisin kotiin. Nyt jo itkettää ajatus, että pitää erota siskosta ja palata arkeen. Kunpa asuisimme edes samassa kaupungissa...