Vuoden paras musiikkitapahtuma, Pori Jazz, käynnistyy huomenna. Itse osallistun tänä vuonna näille suosikkifestareilleni vain kahden päivän ajan ja nekin myyntipuolella. Minut löytää siis Jazzkadulta koruja myymästä, tervetuloa tapaamaan! :) Tämä aloitusviikonloppu on kai Porissa hiljaisempi, tähtiesiintyjät saapuvat vasta viikon kuluttua.

Maanantaiaamuksi yritän suoriutua takaisin töihin. Ja tietysti suoriudunkin, jos kaikki menee hyvin. Tällä hetkellä mutkia tai ongelmia matkaan on aiheuttamassa vain rakkaaksikin käynyt kesäautoni Aki. Se piti eilen aivan mahdotonta ujellusta kotimatkalla. Huolestuin kovasti ja konsultoin puhelimessa autoista enemmän ymmärtävien kavereitteni kanssa. Lähdin tänä aamuna töihin tarkoituksenani viedä auto Loimaalle huoltoon, jos ujellus jatkuisi. Mutta ei, Aki oli täydellisen hiljainen tänä aamuna. Hiukan jänskättää lähteä Poriin sillä, mutta en tiedä mitä muutakaan voisin tehdä. Ja kun se kuitenkin toimi ihan hyvin taas?

Osuin Koulukadun tulipalon lähelle eilen, hurjaa. Mielenkiintoista seurata ensi viikolla, mikä selviää palon syyksi. Purku-uhan alla ollut talo, jonka suojelusta on kiistelty. Mielenkiintoista.

Veistäjä on aloittanut matkansa! Toivottavasti kaikki sujuu hyvin!