Jostain syystä narikkahommat aiheuttivat minulla jomottavan päänsäryn eilen. Löysin siihen kuitenkin Ibusaliakin paremman lääkkeen: muutama jakso Ylpeyttä ja ennakkoluuloa. Jane Eyre on ilmeisesti virittänyt minut romanttisten tarinoiden tunnelmaan, sillä huomasin yhtäkkiä kaipaavani taas Elizabeth Bennetiä ja Mr Darcya. Neljä jaksoa eilen illalla veivät pääsäryn kauas pois,  ja kohta vielä venytän lauantaiaamuni herkullisesti kahdella viimeisellä jaksolla samalla kun syön aamupuuroni sängyssä.

En ole vieläkään aloittanut lukemaan seuraavaan tenttiin, vaikka pitäisi jo. Tämä itseni hemmottelu vapaapäivillä kostautuu vielä kiireellä, mutta en halua ajatella sitä nyt. Luen sitten pääsiäisenä. Mieli on kuitenkin hyvä, sillä sain äsken sähköpostiin merkinnän, että edellinen tentti oli mennyt oikein hyvin. Tyytyväinen itseeni! Ihanaa, kun kiinnostavista, vaikkakin vaikeahkoistakin tenttikirjoista saa hyvän arvosanan.

Tästä päivästä tulee vielä hyvä päivä. Ensin hoidan omia asioitani, teen vähän jotain hyödyllistä rästihommaa ja vain olen. Illalla olen menossa teatteriin parin ystäväni kanssa. Huomenna lähdenkin vanhempieni luokse.